Menu

MaxClub-tilbud

Aarhus Revyen, bowling & spisning

Spar op til 25%

I samarbejde med Aarhus Revyen vil vi gerne invitere alle vores MaxClub-medlemmer en tur til Smilets by, hvor vi byder på en perfekt kombination af bevægelse, lækker mad og grin for fulde drøn.

Start med sjov ved bowlingbanen og en hyggelig middag i restaurant The Grill, hvor I skal nyde vores lækre Big Time Grillbuffet og fortsætte turen til Tivoli Friheden, hvor der skal grines og underholdes, når fem af landets bedste revystjerner, går på scenen til et brag af en revy på Hermans.

I et mix af klassisk revy, satire, comedy og masser af god musik, kan du opleve Szhirley, Christine Astrid, Henrik Koefoed, Carsten Svendsen og Mikkel Schrøder i dette års revy. Klassiske revyviser og det velproducerede potpourri leveres af Rasmus Friis Tvørfoss! Læs mere om revyen her.

Pris pr. person – SPAR OP TIL 25%

Pakken indeholder

  • Bowling i Bowl’n’Fun Aarhus
  • Big Time Grillbuffet i restaurant The Grill Aarhus
  • Aarhus Revyen i Tivoli Friheden
  • Onsdag-torsdag 499
  • Fredag-lørdag 599

Betingelser

Tilbuddet gælder kun MaxClub-medlemmer, så er du endnu ikke medlem kan du tilmelde dig her. Når du er tilmeldt, vil du modtage et nyhedsbrev med et bookinglink.

Prisen er ekskl. skoleje (kr. 20 pr. pers.). Du skal købe min. 4 billetter, køber du mindre end 4 billetter, vil der være et gebyr pr. pers. op til 4 pers. Tilbuddet gælder i Bowl’n’Fun Aarhus. Købet er bindende, vi bytter og refunderer ikke solgte billetter.

Forestillingen forventes at vare cirka 2 timer og 20 minutter inkl. pause.


Som medlem får du altid max fordele og står forrest i køen

Det er uforpligtende at melde sig ind i MaxClub, og du kan til hver en tid melde dig ud.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Meld dig ind her
Interesseret i
Demografi
Samtykke*

Quick book

Designed by fingerspitz*