BATTLE BOX

Tænk ud af boksen

Quick book

Er ny og anderledes udfordring

Er du klar til at tage kampen op og se hvem der hurtigst kan løse opgaverne? Uanset om det er med dine kollegaer til en fordybende men sjov gang teambuilding eller med dine nærmeste venner og familie til en hyggelig aften, så er Battle Box en sjov og udfordrende oplevelse.

Priser pr. person

For at få den bedste oplevelse, anbefaler vi, at I er 2-4 personer pr. boks.

  • 1 time 159,00
  • 1,5 time 179,00
  • 2 timer 199,00
Se mereSe mindre

Hvad er Battle Box

Har du en god hukommelse og logisk sans? Er du god til at genkende mønstre eller mestre finmotorisk præcision?
– Så er Battle Box lige noget for dig!

Battle Box er en spændende kognitiv udfordring, der sætter samarbejde i centrum. Inspireret af Escape Rooms, tilbyder det over 40 opgaver i 12 bokse. I hver boks er der 3-4 forskellige opgaver, der skal løses i træk. I samarbejde med dine holdkammerater, skal I løse opgaverne ved at bruge jeres logiske sans, mønstergenkendelse, finmotorik og hukommelse. Battle Box er velegnede til teambuilding eller sjov med venner og familie. Vi anbefaler en min. alder på 14 år, så spillet bliver sjovt for alle.

Så tag vennerne, kollegaerne eller familien med til en anderledes udfordring.

Spis på restaurant The Grill efter bowling

Tid til sjove mætte maver

Book bord i Restaurant The Grill allerede nu og spar 30% på alle forlystelser. Så sørger vi for, at I både får en sjov dag og at I ikke går hjem på tom mave.

Kan du løse boksens udfordringer?

Battle Box er den ultimative udfordring for dem, der søger spænding og teamwork. Deltag i denne unikke forlystelse, hvor du og dit hold står overfor over 40 forskellige udfordringer, hver indkapslet i sin egen mystiske boks. Læs mere om spillet herunder eller kontakt os ved evt. spørgsmål her.

Se mereSe mindre

Hvad går Battle Box ud på?

Battle Box er en spændende udfordring, der fokuserer på samarbejde.

Inspireret af Escape Rooms, indeholder det over 40 opgaver i 12 forskellige bokse. Hver boks præsenterer 3-4 udfordrende opgaver, der skal løses i træk. Sammen med dine holdkammerater skal I løse opgaverne ved at anvende jeres logiske tænkning, mønstergenkendelse, finmotorik og hukommelse. Det gælder om at tænke ud af boksen og løse så mange bokse som muligt inden tiden løber ud.

Book tid i dag til sjov tid sammen.

Se mereSe mindre

Er det ligesom Escape Room?

Battle Box og Escape Room er to forskellige aktiviteter, og kan ikke sammenlignes – lige på nær, at begge aktiviteter involverer gåde og udfordringer der skal løses og guider jer videre gennem spillet.

Escape Room

Her gælder det om at bryde ud af det aflåste rum, ved at løse rummets gåder inden tiden rinder ud. Når alle gåder er løst, låses døren op og I er kommet fri.

Battle Box

Her er boksene så små, at man ikke kan være inde i dem. I stedet gælder det om at løse så mange bokse som overhovedet muligt inden tiden løber ud.

Mestre du Escape Room kan du roligt begive dig ud i Battle Box. Udfordre dig selv og dine venner, familie eller kollegaer i den nyeste forlystelse hos Bowl’n’Fun og Maximum.

Se mereSe mindre

Sjov aktivitet til teambuilding, polterabend eller familiekomsammen

Giv jeres næste arrangement et ekstra pift med Battle Box! 

Uanset om I planlægger et teambuilding-event, en polterabend eller en familiekomsammen, vil Battle Box tilføje en sjov og interaktiv dimension til jeres dag. 

Udfordr jer selv og jeres venner, kollegaer eller familiemedlemmer med over 40 spændende opgaver fordelt i 12 mindre bokse. 

Den unikke dynamik i Battle Box skaber ikke kun et underholdende og udfordrende miljø, men fremmer også samarbejde og kommunikation på tværs af deltagerne. Det er den perfekte måde at skabe gode minder og styrke båndet mellem deltagerne, uanset alder og interesser.

Er en aktivitet ikke nok, kan I prøve kræfter med vores 3, 4 eller 5-kamp til jeres næste arrangement.

Se mereSe mindre

Kombiner spisning med forlystelser op opnå rabat

Når du spiser på restaurant The Grill får du 30% rabat på alle forlystelser hos Bowl’n’Fun og Maximum. Dette er den perfekte måde at forkæle dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en dag fyldt med spændende udfordringer og dejlig mætte maver.

Så gør din næste oplevelse uforglemmelig ved at kombinere Battle Box med en lækker middag på restauranten The Grill, der er kendt for sin overdådige grillbuffet, hvor du med garanti ikke går sulten fra bordet.

Efter at have udfordret hinanden i Battle Box, kan I samles om bordet på The Grill og dele oplevelser og triumfer, mens I nyder alt fra saftige steaks til friske salater og delikate desserter.

Findes i følgende centre

Kolding

Næstved

Odense

Svendborg

Sønderborg

Vejle

Aalborg

Aarhus

Esbjerg

Haderslev

Hobro

Holstebro

Horsens

Silkeborg

Skive

Thisted

Viborg

Quick book