SKYDESIMULATOR

Er du den fødte jæger?

Quick book

Her må du gerne skyde elefanter

Er du til riffel eller pistol? Her bestemmer du helt selv. Det er også op til dig, om du vil ud på savannen, hvor du kan skyde elefanter, næsehorn og løver – eller om du vil ned til søen for at skyde ænder. Hvis du ikke kan lide at skyde (virtuelle) dyr, kan du altid skyde efter lerduer.

Priser pr. rum

  • 30 minutter400,00
  • 60 minutter700,00
Spis på restaurant The Grill efter bowling

Tid til sjove mætte maver

Book bord i Restaurant The Grill allerede nu og spar 30% på alle forlystelser. Så sørger vi for, at I både får en sjov dag og at I ikke går hjem på tom mave.

Skydesimulator – En vild oplevelse

Se mereSe mindre

Udfordre dine nærmeste i Skydesimulator

Har du altid drømt om at være jæger og tage ud på savannen, så har du muligheden for det nu!

Hos Bowl’n’Fun og Maximum kan du virtuelt tage på en eksotisk rejse, hvor du kan skyde elefanter, næsehorn og løver. Ønsker du ikke at skyde virtuelle dyr, er det også muligt at prøve kræfter med lerduer.

Skab en hyggelig oplevelse sammen når I træder ind i rummet til skydesimulatoren, som er fyldt med en autentisk og hyggelig atmosfære i Bowl’n’Fun og Maximum.

Vores venlige personale er altid klar til at guide deltagerne gennem oplevelsen og sørge for, at alle har det sjovt. Med vores moderne faciliteter og avancerede teknologi kan du forvente et arrangement, der skiller sig ud og skaber minder for livet.

Gør noget ekstra ud af dit næste arrangement og book skydesimulator nu. Måske har I lyst til at kombinere flere skønne og sjove aktiviteter sammen. Så kan vi anbefale 3-4-5-kamp i Bowl’n’Fun og Maximum.

Se mereSe mindre

Spis på Restaurant The Grill og spar penge

Hos Bowl’n’Fun og Maximum har vi hele pakken.

Om du vil ud og spise eller kun er interesseret i skydesimulator er du det helt rette sted. Måske du endda får lyst til at kombinere både spisning og skabe minder blandt ét eller flere af vores mange forskellige aktiviteter.

Forestil dig, at du ankommer til Bowl’n’Fun og Maximum, og starter ud med en utrolig realistisk og udfordrende skydesimulatoroplevelse. Hvorefter du slutter af med at forkæle dine smagsløg med vores populære Big Time Grillbuffetrestaurant The Grill

Når du spiser på restaurant The Grill sparer du 30% på alle forlystelser. Dette gælder så længe du er medlem af vores MaxClub. Tilmeld dig nemt og hurtigt lige her.

På vores buffetrestaurant tilbyder vi i hverdagen grillbuffet inkl. kaffe, te og varm kakao. I weekenden serverer vores dygtige kokke også brunchbuffet inkl. kaffe, te og juice ad libitum.

Så hvorfor vente, tag på opdagelse i Bowl’n’Fun og Maximum med enten din familie, bedste venner eller kollegaer.

Se mereSe mindre

Book skydesimulatoren til dit næste arrangement

I både Bowl’n’Fun og Maximum finder du avancerede skydesimulator, der tilbyder en spændende og realistisk skydeoplevelse. 

Uanset om du er en erfaren skytte eller blot ønsker at prøve kræfter med skydning for første gang, vil vores skydesimulator give dig en sjov og sikker måde at nyde sporten på. Med præcis virtuel efterligning af forskellige skydebaner og scenarier kan du udfordre dine færdigheder og konkurrere mod venner og familie i en sjov og interaktiv atmosfære. Vælg mellem forskellige scenarier, fra konkurrencebaserede udfordringer til sjove og fantasifulde spil.

Skydesimulatorerne hos Bowl’n’Fun og Maximum er den perfekte aktivitet for ethvert arrangement, så som en firmafest, polterabend eller fødselsdag.

Så hvis du ønsker en spændende og adrenalinpumpende oplevelse udover det sædvanlige, så kontakt os og vi i Bowl’n’Fun og Maximum, vil hjælpe dig med at arrangere detaljerne for det ønskede arrangement eller begivenhed.

Findes i følgende centre

Næstved

Odense

Svendborg

Vejle

Esbjerg

Haderslev

Hobro

Holstebro

Horsens

Kolding

Silkeborg

Skive

Sønderborg

Thisted

Viborg

Aalborg

Aarhus

Quick book