Menu

Vinterferie

Med lækker feriemenu og sjove forlystelser

Quick book

Vinterferie fyldt med sjov for hele familien

Vi skal have det megasjovt i vinterferien. I uge 7 kan I, onsdag til fredag mellem kl. 11-14, fylde maverne med vores lækre Big Time Feriemenu. Med fyldte maver kan I slå jer løs og bruge hyggelige timer i vores forlystelser. Er I hos os helt til aften? Så holder restaurant The Grill åbent for Big Time Grillbuffet fra kl. 17.00 hele ugen.

Se hvilke forlystelser du kan prøve i dit center

3-, 4-, 5-kamp

Findes i: Esbjerg, Kolding, Næstved, Odense, Svendborg, Sønderborg, Vejle, Viborg, Aalborg

Se mereSe mindre

Læs mere her

3-, 4-, 5-kamp er til, når du og dine venner har lyst til at bruge en hel eftermiddag i forlystelsens tegn. Tag minimum 3 af dine venner, kolleger eller familiemedlemmer i hænderne og slå jer løs med 3, 4 eller 5 forskellige sjove forlystelser.

Bowling

Findes i: Alle centre

Se mereSe mindre

Læs mere her

Du kan bowle i alle vores centre, på en af vores 260 bowlingbaner. Her vil du med det samme kunne mærke konkurrencen, når lyden af væltende kegler samler jer på bowlingbanen. Og her kan alle være med uanset skills – både nybegynderen, proffen, lillesøster og bedstefar. 

Happie’s Hule

Findes i: Haderslev, Holstebro, Horsens, Næstved, Odense, Silkeborg, Skive, Thisted, Viborg

Se mereSe mindre

Læs mere her

Pak tabletten væk og slip ungerne løs i Happie’s Hule ? for nu skal der klatres, kravles og rutsjes på livet løs. I Happie’s Hule er der garanti for gode grin ? for både børn og forældre. Husk at Happie’s Hule er gratis, når I spiser i restaurant The Grill.

Escape Room

Findes i: Haderslev, Kolding, Næstved, Odense, Skive, Svendborg, Sønderborg, Vejle, Viborg, Aalborg

Se mereSe mindre

Læs mere her

Træd ind i kulissen og bliv grebet af den hemmelighedsfulde og autentiske stemning i et af vores 14 forskellige Escape Room, vi har på landsplan. I har én time til at knække gåden og komme ud ? når I det?

Laserskydning

Findes i: Haderslev, Kolding, Næstved, Odense, Silkeborg, Svendborg, Sønderborg, Viborg, Aalborg

Se mereSe mindre

Læs mere her

Deltag i den vildeste battle med dine bedste venner, når der skal dystes i en gang hæsblæsende lasergame. Det bliver for fulde drøn, når der først sættes gang i de fede effekter og I slippes løs i en labyrint af en bane. 

Minigolf

Findes i: Esbjerg, Hobro, Kolding, Næstved, Odense, Svendborg, Sønderborg, Vejle, Viborg, Aalborg

Se mereSe mindre

Læs mere her

Elsker du også minigolf? Mange forbinder det med sommer – det gør vi ikke! Hvorfor begrænse sig til en sæson, når man kan spille minigolf hele året? Tag kampen op mod de finurlige og udfordrende minigolfbaner. Det kan kun blive hamrende sjovt!

Vær opmærksom på at i Hobro og Esbjerg er vores minigolfbaner udendørs.

Skydesimulator

Findes i: Næstved, Odense, Svendborg, Vejle

Se mereSe mindre

Læs mere her

Er du til riffel eller pistol? Her bestemmer du helt selv. Det er også op til dig, om du vil ud på savannen, hvor du kan skyde elefanter, næsehorn og løver ? eller om du vil ned til søen for at skyde ænder. Hvis du ikke kan lide at skyde (virtuelle) dyr, kan du altid skyde efter lerduer.

Er det tid til noget sjovt?

Buffeter du kan udforske

Big Time Grillbuffet

Vores aftenbuffet med alle de lækreste livretter

Læs mere her…

Big Time Brunchbuffet

Weekendbrunch fyldt med klassikere og specialiteter

Læs mere her…

Vinterferien der er anderledes

Det er ikke alle, der har tid, råd eller lyst til at rejse væk i vinterferien. I mange familier er en eller flere på arbejde, og kulde er ikke det samme som at man elsker sne.
Vi tænker på vinterferien som en pause i en kold måned, en tid hvor familien eller dele af familien kan opleve forlystelser og aktiviteter, som skaber samvær og hygge.
Når vi tilbyder ferieforlystelser, tænker vi også på våde sko og blåfrosne næser, og foreslår at I lader jer hygge om ét sted uden at skulle med bus og tog mellem flere forlystelser. Nyd dagen i fred og ro, med masser af plads til latter og sved på panden.
Her er forlystelser for små og store. Børn og forældre, eller for en gruppe venner, der trænger til at brænde energi af.

Gå ‘all in’ på hygge og samvær

Riv en dag ud af vinterferiekalenderen og brug den i selskab med dem, der gør dig i glad i låget. Er det koldt, får du varmen. Regner det, er du indendørs. Er du sulten? Så har vi buffet med dine yndlingsretter.

Op af stolen

Giv den gas på bowlingbanen med familien, kidnap vennerne og bring dem til Escape Room, udfordr din roomie i minigolf og inviter kæresten på restaurant The Grill.

Skiferie i vinterferien er overvurderet

Savner du stemningen fra ‘after skiing’, så anbefaler vi Bowlroom fredag og lørdag aften, hvor bowlingbanerne udsættes for lyd, lys og personale i festlig stemning. Missede du ‘afterskiing’ med vennerne, så er dette er rigtig godt alternativ.

Spis og spar

Alle aktiviteter får du 30% billigere, hvis du samme dag spiser i restaurant The Grill.
Vi har tilpasset menuen så frokosten er vores særlige Big Time Feriemenu.
Hænger du ud hos os lige til om aftenen, så har vi Big Time Grillbuffet med alverdens livretter.

Quick book

Designed by fingerspitz*