Menu

MINIGOLF

Slå et slag for en sjov aften sammen

Quick book

Hole-in-one på hyggerunden

Tag kampen op mod de finurlige og inspirerende minigolfbaner. Det kan kun blive udfordrende og hamrende sjovt! Der er både loops, tårne, bakker og kurvede sving, som skal forceres, inden bolden kommer helt frem til hullet. Hvor mange Hole-in-ones kan du få? Måske du bliver gruppen bedste spiller!

Priser pr. person

  • Alle dage 60,00

Se mereSe mindre

Regler

Antal

Man kan være 6 personer pr. scorekort

Spilleregler for Minigolf

Du har maksimalt 6 slag. Er bolden ikke i hul på disse slag noteres der 8 slag på score­kortet.

Såfremt bolden ligger, så du ikke uden videre kan slå til den, må den maksimalt flyttes 5 cm, men aldrig tættere på hullet.

Slår du bolden …

… udenom en forhindring eller ryger bolden uden for banen, tæller det som et ekstra slag og du skal starte forfra på den pågældende bane.

Rigtig god fornøjelse!

Vi fejrer Fars Dag d. 4. juni

Fejr far sammen med os ved at invitere ham ud at spise. I år fejrer vi Fars Dag søndag d. 4. juni i stedet for d. 5. juni. Far spiser gratis på vores Fars Dag, hvis han er MaxClub-medlem samt i selskab med sit/sine børn. Derudover har vi også samlet vores bud på gaveidéer, som vi ved, at far vil elske.

Spis på restaurant The Grill efter bowling

Tid til sjove mætte maver

Book bord i Restaurant The Grill allerede nu og spar 30% på alle forlystelser. Så sørger vi for, at I både får en sjov dag og at I ikke går hjem på tom mave.

Quick book

Designed by fingerspitz*