Menu

Leverandør­information

Sådan vælger vi vores leverandører

I Bowl’n’Fun og The Grill sætter vi en stor ære i et godt samarbejde med vores samarbejdspartner og leverandører.

Bowl’n’Fun og The Grill har årelange aftaler og dette opnås kun med gensidig respekt fra begge parter, og som er parate til at samarbejde om god service og fælles mål.

Alle indkøbs-/samarbejdsaftaler indgås med kædekontoret med beliggenhed i Svendborg. Vi ønsker, at vore leverandører leverer varer og ydelser af tilfredsstillende kvalitet, til tiden og til konkurrencedygtige priser. Det er vores politik at have åbne og tætte relationer til vore leverandører som opnår ordre i fri konkurrence.

Bowl´n´Fun og The Grill modtager gerne henvendelser om muligheden for at bliver leverandør. Vi har en fast procedure, der sikre en struktureret gennemgang af alle henvendelser.

Efter den først kontakt udbeder vi os skriftligt materiale, som vurderes, før end der træffes yderligere aftale om f.eks. møder.

I Bowl´n´Fun og The Grill er vi interesseret i alle de varer og serviceydelser, som vi i restaurantionsverden, underholdnings-/forlystelsesbranchen har behov for i sin virksomhed.

Kontakt

Er du en leverandør, som kan se sig selv i et samarbejde med Bowl´n´Fun og The Grill, er du velkommen til at kontakte os på leverandor@bowlnfun.dk.

info@bowlnfun.dk
leverandor@bowlnfun.dk
marketing@bowlnfun.dk

Quick book

Designed by fingerspitz*