Pixel Games

Vær brikken i et interaktiv spil

Quick book

En ny og anderledes udfordring

Har du nogensinde set et interaktivt spillegulv? Dyk ned i vores spændende verden med lysende felter og vælg mellem en række sjove spil med Pixel Games. Kan du slå dine venner i en intens konkurrence, eller vil I samarbejde som et drømmehold? Uanset hvad, er Pixel Games det perfekte sted for dig, der søger en unik og underholdende spiloplevelse.

Priser pr. person

For at få den bedste oplevelse, anbefaler vi, at I er 1-4 personer pr. spil

  • 15 min. 65,00
  • 30 min. 109,00
Se mereSe mindre

Hvad er Pixel Games?

Pixel Games er en sjov og anderledes forlystelse! Det er et interaktivt spillegulv, der tilbyder en bred vifte af spil for hele familien.

Med Pixel Games kan du vælge mellem mange forskellige spilvariationer, så der er noget for enhver smag og alder. Uanset om du er til fart over feltet, strategiske udfordringer eller mere afslappede spil, vil du finde noget, der passer til dig. Spillegulvet er interaktivt og dynamisk, hvilket betyder, at du kan spille med og mod dine venner og familie. Det er en fantastisk måde at tilbringe tid sammen, og skabe nye minder og have det sjovt.

Spis på restaurant The Grill efter bowling

Tid til sjove mætte maver

Book bord i Restaurant The Grill allerede nu og spar 30% på alle forlystelser. Så sørger vi for, at I både får en sjov dag og at I ikke går hjem på tom mave.

Quick book