Menu

Escape Room

Gys, adrenalin­kick & teamwork

Quick book

Overarbejde for de små grå

Når man træder ind i kulissen, bliver man grebet af den hemmelighedsfulde atmosfære. Vores Escape Room emmer af en autentisk stemning, som passer til de mange forskellige temaer vi har, som f.eks. Atlantis, Saw, Hunter’s Logde, Jack the Ripper og Mission Impossible. I har 60 minutter til at knække rummets gåder – når I det?

Priser pr. Escape Room

For at få den bedste oplevelse, anbefaler vi, I er 4-6 personer pr. Escape Room.

  • 60 minutter 850,00

OBS: Vi har kun et af hvert Escape Room i centeret. Skal I besøge det samme Escape Room af flere hold, skal der derfor sættes ekstra tid af.

Alkohol må være indtaget i begrænsede mængder inden deltagelse i Escape Room. Vi forbeholder os retten til at nægte svært berusede gæster adgang til Escape Room. Det er udelukkende medarbejderne i centeret der tager denne vurdering.

Max op på sjov for hele familien i påsken – se hvad vi har planlagt af spændende ting i dit center.

Escape Rooms

Escape Room - Hunters Lodge

Hunter’s Lodge

Finde dette Escape Room i: Odense, Svendborg, Viborg, Sønderborg, Kolding, Vejle, Skive, Haderslev, Næstved

Se mereSe mindre

Læs mere her

Du og dine venner er faret vild på jeres tur igennem skoven. Mørket er ved at falde på, og I forsøger at finde et sted I kan overnatte. Heldigvis får I øje på et lysglimt i horisonten. Da I nærmer jer, kan I se, at det er en gammel træhytte. I bliver budt inden for af en gammel (lidt skummel) jæger, da I ankommer til hytten.

Efter lidt tid siger jægeren, at han skal ud at tjekke sine fælder, og at han kommer tilbage om en time.

Da han er gået, opdager I, at han har låst døren, og at I ikke kan komme ud. I bliver bange for at han måske vil jer noget ondt og begynder febrilsk at lede efter noget som kan låse døren op. I ved også, at I har maks. en time til at finde en udvej, inden den (nu virkelig skumle) jæger kommer tilbage (… og jeres liv måske er slut).

Escape Room - Mission Impossible

Mission Impossible

Finde dette Escape Room i: Odense, Næstved

Se mereSe mindre

Læs mere her

Du og dit team bliver holdt fanget i en celle i parlamentsbygningen. Jeres mission er at slippe ud af jeres celler, finde jeres våben og stjæle de hemmelige XJ7-missiltegninger. Men skynd jer, I har kun 60 minutter. For at klare missionen må I arbejde hurtigt, præcist og med nerver af stål. Held og lykke, agenter.

Escape Room - The Forbidden Temple of Montezuma

The Forbidden Temple of Montezuma

Finde dette Escape Room i: Kolding og Næstved

Se mereSe mindre

Læs mere her

Jeres lærer i oldtidskundskab er på mystisk vis forsvundet. Ved at følge hans skjulte notater, bevæger I jer dybt ind i Amazonas vilde jungle. Kan I slippe ud igen? I har 60 minutter til at løse mysteriet og slippe væk. For ellers …

Spis på restaurant The Grill efter bowling

Tid til sjove mætte maver

Book bord i Restaurant The Grill allerede nu og spar 30% på alle forlystelser. Så sørger vi for, at I både får en sjov dag og at I ikke går hjem på tom mave.

Quick book

Designed by fingerspitz*