3-, 4-, 5-Kamp

Flere timer spækket
med fis og løjer

Quick book

Kombiner flere forlystelser for mere sjov

3-, 4-, 5-kamp er til, når du og dine venner har lyst til at bruge en hel eftermiddag i forlystelsens tegn. Tag minimum 3 af dine venner, kolleger eller familiemedlemmer i hænderne og slå jer løs med 3, 4 eller 5 forskellige sjove forlystelser.

Spis på restaurant The Grill efter bowling

Tid til sjove mætte maver

Book bord i Restaurant The Grill allerede nu og spar 30% på alle forlystelser. Så sørger vi for, at I både får en sjov dag og at I ikke går hjem på tom mave.

Er det ikke nok med 1 forlystelse?

Se mereSe mindre

Vælg dine favorit forlystelser

Hos Bowl’n’Fun og Maximum finder du mange forskellige forlystelser og aktiviteter for både børn og voksne. Er det svært at vælge hvilken aktivitet du vil prøve, så book en 3-, 4- eller 5-kamp i Bowl’n’Fun og Maximum, og prøv flere forskellige forlystelser til en nedsat pris.

Her får du mulighed for at skræddersy din helt egen oplevelsespakke med dine favorit forlystelser. Du bestemmer selv, om din pakke skal indeholde de helt klassiske og velkendte forlystelser, såsom Bowling, Lasertag og Minigolf – men det er også oplagt at prøve nye sjove og udfordrende forlystelser af – valget er dit.

Book din foretrukne pakke i dag, og glæd dig til en fantastisk dag sammen med dem du holder af. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en mindeværdig oplevelsesdag!

Se mereSe mindre

Hvilke forlystelser kan jeg vælge i 3-4-5 kamp?

Vores 3-4-5-kamp er den oplagte mulighed for at udfordre vennerne i dine favorit forlystelser hos Bowl’n’Fun og Maximum. Vælg mellem 3, 4 eller 5 sjove forlystelser:

Melder sulten sig undervejs, klarer vi også det. På vores buffetrestaurant The Grill , er der mulighed for at booke bord. Her sparer du tilmed 30% på alle forlystelser, når du spiser på restaurant The Grill hos Bowl’n’Fun og Maximum.

Se mereSe mindre

Den perfekte pakke til et polterabend

Står du og skal holde et polterabend, firmaarrangement eller fødselsdag? Så er det her den ultimative underholdningspakke!

Vores spændende 3-4-5-kamp, hos Bowl’n’Fun og Maximum, vil hæve underholdningsniveauet til din kommende fest eller event. Her får du lov til selv at skræddersy din egen oplevelsespakke. Det vil give dine gæster en unik og uforglemmelig dag, der med garanti vil bestå af store smil, latter og venskabelige drillerier, når konkurrencerne udfolder sig.

Om du vælger Bowling, Minigolf, Escape Room eller Lasertag, er der noget for enhver smag og alder. Valget er dit! Uanset om det er konkurrence eller samarbejde, kan I skabe minder sammen.

Tænker du allerede på årets fedeste julefrokost? Så kan vi godt forstå det, for der er rift om pladserne til vores julefrokoster i slutningen af året. Book en oplevelsespakke til din næste fest og events. Vi glæder os til at give jer en fantastisk sjov dag!

Findes i følgende centre

Esbjerg

Kolding

Næstved

Odense

Svendborg

Sønderborg

Vejle

Viborg

Aalborg

Haderslev

Hobro

Holstebro

Horsens

Silkeborg

Skive

Thisted

Aarhus

Quick book