Menu

3-, 4-, 5-Kamp

Flere timer spækket
med fis og løjer

Quick book

Kombiner flere forlystelser for mere sjov

3-, 4-, 5-kamp er til, når du og dine venner har lyst til at bruge en hel eftermiddag i forlystelsens tegn. Tag minimum 3 af dine venner, kolleger eller familiemedlemmer i hænderne og slå jer løs med 3, 4 eller 5 forskellige sjove forlystelser.

Priser pr. person

Alle priser er ekskl. skoleje kr. 20,00 pr. person.

Der skal bookes til min. 4 personer ved alle 3-,4-,5-kampe.

Spis på restaurant The Grill efter bowling

Tid til sjove mætte maver

Book bord i Restaurant The Grill allerede nu og spar 30% på alle forlystelser. Så sørger vi for, at I både får en sjov dag og at I ikke går hjem på tom mave.

Er det ikke nok med 1 forlystelse?

Se mereSe mindre

Vælg dine favorit forlystelser

Bowl’n’Fun’s 3-4-5-kamp-pakke giver dig mulighed for at skræddersy din egen oplevelse ved at vælge mellem 3, 4 eller 5 af dine favoritforlystelser, alt sammen til en nedsat pris. Uanset om du er vild med bowling, laserskydning, Escape Rooms eller andre sjove aktiviteter, kan du kombinere dem efter eget valg for at skabe din personlige pakke.

Book din pakke i dag og glæd dig til en fantastisk dag med dine foretrukne forlystelser. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en uforglemmelig oplevelse!

Se mereSe mindre

Hvilke forlystelser kan jeg vælge i 3-4-5 kamp?

Vores spændende 3-4-5-kamp giver dig mulighed for at skræddersy din egen uforglemmelige oplevelse hos Bowl’n’Fun. Vælg imellem en bred vifte af fantastiske aktiviteter:

Uanset alder og præferencer, har vi noget for enhver smag. Skab minder med venner og familie og nyd en skræddersyet dag med spænding og sjov hos Bowl’n’Fun!

Se mereSe mindre

Book 3-4-5 kamp til dit næste arrangement

Leder du efter den perfekte måde at hæve underholdningsniveauet til din kommende fest og events? Vores spændende 3-4-5 kamp-pakke hos Bowl’n’Fun er svaret! Uanset om man planlægger en polterabend, julefrokost, konfirmation eller fødselsdag, tilbyder vi en skræddersyet oplevelse.

Giv dine gæster en uforglemmelig dag med valgfriheden i vores 3-4-5 kamp. Bowling, minigolf, en nervepirrende Escape Room, 20 minutter med intens LaserSkydning – valget er dit! Uanset om det er konkurrence eller samarbejde, kan I skabe minder sammen.

Vores 3-4-5 kamp er den perfekte måde at skabe samhørighed på, mens I nyder en dag fyldt med fest og sjov.Sæt gang i din fest og events med den ultimative underholdningspakke. Book 3-4-5 kamp hos Bowl’n’Fun i dag og vær med til at skabe en uforglemmelig begivenhed, hvor fest og events forenes med fantastisk sjov.

Quick book