BOWLING

Sammen for fuld skrue

Quick book

Spare, strike, split
– take it away!

Strike! Yes, vi fører. Holdånden er der med det samme, når lyden af væltende kegler samler jer på bowlingbanen.
I bowling kan alle være med uanset skills – både nybegynderen, proffen, lillesøster og bedstefar.

Se mereSe mindre

Priser pr. bane

1 bowlingtime

 • Søndag-torsdag299,00
 • Fredag-lørdag349,00

2 bowlingtimer

 • Søndag-torsdag598,00
 • Fredag-lørdag698,00

1 bowlingtime er 55 min. Alle priser er ekskl. skoleje.

 • Skoleje20,00

Præmiepakke

 • Medaljer
 • Bowlingstatuette
 • Scorecard udskrift
 • 1 flaske verdi
 • Pris pr. stk. 299,00

Skal vi stå for din forfest?

Spis på restaurant The Grill efter bowling

Tid til sjove mætte maver

Book bord i Restaurant The Grill allerede nu og spar 30% på alle forlystelser. Så sørger vi for, at I både får en sjov dag og at I ikke går hjem på tom mave.

Det er ikke for sjov, at vi hedder Bowl’n’Fun.
Vi mener det alvorligt. Bowling er virkelig en af de sjoveste former for sport, du kan invitere til.


Holdånden opbygges øjeblikkeligt, når den første kugle triller ned ad banen og tager kegler.
High-fives, klapsalver og armene over hovedet. På bowlingbanen kan alle være med.
Bowling er – om noget – en sport om sammenhold og synergi, når lyden af væltende kegler samler jer på bowlingbanen.

Bowling er perfekt til

 • en familiedag med et besøg i restaurant The Grill
 • Polterabend-aktivitet inden I skal videre
 • en firmaaften for at ryste jer mere sammen
 • en hyggetur i byen med vennerne

Vi lover ikke, at du bliver Danmarksmester i bowling, men vi lover masser af gode grin, høj stemning og sved på panden – og så har den kolde fadøl aldrig smagt bedre!

Leder du efter en forfest? Så se vores Bowlroom – bowling i farver her

Bowling – En perfekt aktivitet til alle

Se mereSe mindre

Hvor lang tid varer en bowlingtime?

En bowlingtime hos Bowl’n’Fun og Maximum varer 55 minutter. Med de sidste 5 minutter brugt til at sætte bowlingkuglerne på plads, samle sine personlige ting og skifte bowlingskoene ud med sine egne sko.

Hos Bowl’n’Fun og Maximum kan du booke bowling i enten 1 eller 2 timer pr. bane. Banerne er tilgængelige til booking pr. hele time, som for eksempel fra kl. 13-14. Man kan være op til 6 personer pr. bowlingbane, men vi anbefaler altid 4-5 personer pr. bane for at opnå mest spilletid pr. person, og dermed en sjovere konkurrence blandt holdet.

Snacks til bowlingbanen

Når du besøger Bowl’n’Fun og Maximum, kan du også købe en snackkurv til 49 kr., som inkluderer popcorn og 2 slags chips. Den er perfekt til at nyde, mens du venter på din tur til at bowle eller bare ønsker en pause med lidt godt til ganen. Dette gør oplevelsen hos Bowl’n’Fun endnu mere behagelig og hyggelig for både børn og voksne.

Bowling nær dig

Udfordr dine venner, kick-start konkurrencen, og oplev en sjov og spændende bowlingtime hos Bowl’n’Fun og Maximum nær dig. Book din næste bowlingoplevelse i dag og lad os skabe minder sammen!

Se mereSe mindre

Skal jeg booke en bowlingbane på forhånd?

Det er ikke nødvendigt at booke en bowlingbane på forhånd hos Bowl’n’Fun og Maximum, men det er en god idé, især hvis du vil sikre dig en plads på et bestemt tidspunkt.

Bowling er en særlig oplevelse, fordi moderne bowlingbaner kombinerer en avanceret teknologi med en hyggelig atmosfære. Det er en fantastisk aktivitet for både venner og familie, og de moderne faciliteter gør oplevelsen sjov og behagelig for alle aldre. Ved at booke på forhånd kan du være sikker på, at din bowlingoplevelse går glat og uden ventetid.

Hvordan booker jeg en bowlingbane?

Du kan booke en bowlingbane online via vores hjemmeside, eller ved at ringe ind til os. Vi står klar til at hjælpe dig med din booking.

Se mereSe mindre

Hvor mange kan man spille på én bowlingbane ad gangen?

Vores bowlingbane har plads til max. seks personer pr. bane. Er I flere, er det muligt at reservere flere bowlingbaner. Hos Bowl’n’Fun og Maximum betaler man nemlig ikke pr. person, men pr. bowlingbane. Vi anbefaler altid at man spiller 4-5 personer pr. bane, for at opnå mest spilletid pr. person, og dermed få en sjovere og større konkurrence på holdet.

Kan børn og voksne spille på samme bane?

Er I et selskab med blandet børn og voksne, er det muligt at få børnebander på jeres bowlingbane til børnene. Her vil børnebanderne gå op når et barn skal skyde. Herefter vil børnebanderne gå ned igen, hvis en voksen er efter barnet der har behov for børnebander. Virkelig smart og effektivt, der gør bowlingspillet sjovt for alle aldre!

Se mereSe mindre

Book bowling til dit næste arrangement

Uanset om du planlægger en børnefødselsdag, polterabend, teambuilding, firmafest, eller fødselsdag vil bowling være en sikker vinder. Bowling giver en sjov og engagerende aktivitet, der appellerer til alle aldre og færdighedsniveauer. Det er en fantastisk måde at samle folk på, skabe en god atmosfære og opmuntre til samarbejde og venlig konkurrence.

Med fleksibilitet til at rumme både små og store grupper – og moderne faciliteter, der passer til ethvert arrangement, kan bowling være det perfekte valg for at gøre dit næste event mindeværdigt. Desuden er bowling en aktivitet, der kombinerer motion med socialt samvær, hvilket skaber en dynamisk og fornøjelig oplevelse for alle. Book bowling til dit næste arrangement for at sikre en sjov og engagerende dag, hvor alle kan deltage og morer sig med hinanden.

Kombiner bowling med andre forlystelser

Efter en spændende omgang bowling, kan I udforske spillehaller, prøve Escape Room, spille minigolf eller udfordre hinanden i det populære lasergame. Disse ekstra forlystelser gør det muligt at tilpasse dit arrangement og skabe en endnu mere alsidig oplevelse for dine gæster. Det er den perfekte måde at tilføje variation og energi til dit arrangement, så alle går hjem med smil på læben. Kan du ikke vælge blandt alle de sjove aktiviteter, har du mulighed for at vælge en 3-, 4- eller 5-kamp.

Se mereSe mindre

Er det muligt at få rabat på bowling?

Det er muligt at få rabat på bowling hos Bowl’n’Fun og Maximum, hvis du spiser på deres restaurant The Grill. Her får du 30% rabat på alle forlystelser, inklusive bowling. Rabatten gælder både i hverdagene og i weekenden, hvilket gør det nemt at kombinere en hyggelig restaurantoplevelse med en omgang bowling.

Hvad tilbyde på restaurant The Grill?

restaurant The Grill kan du i nyde Big Time Grillbuffet om aftenen fra kl. 17. I weekenden serveres der også Big Time Brunchbuffet fra kl. 10-14. Der er derfor masser af lækre madmuligheder, der passer perfekt sammen med en omgang bowling. Gør brug at Max’Rabat på 30% på alle forlystelser allerede i dag, ved at booke bord på restaurant The Grill. Det er en fantastisk måde at gøre dit besøg endnu mere fordelagtigt, så du går derfra både mæt og fyldt med gode oplevelser.

Findes i følgende centre

Esbjerg

Haderslev

Hobro

Holstebro

Horsens

Kolding

Næstved

Odense

Silkeborg

Skive

Svendborg

Sønderborg

Thisted

Vejle

Viborg

Aalborg

Aarhus

Quick book