påskeferie

Klar til ÆG-stra meget sjov i påskeferien?

Quick book

Påskeferie med ÆG-stra sjov for hele familien

Buffeter du kan udforske

Big Time Grillbuffet
Big Time Grillbuffet

Vores aftenbuffet med alle de lækreste livretter

Læs mere her…

Big Time Brunchbuffet
Big Time Brunchbuffet

Weekendbrunch fyldt med klassikere og specialiteter

Læs mere her…

Se hvilke forlystelser du kan prøve i dit center

3, 4, 5-kamp

3-, 4-, 5-kamp

Findes i: Esbjerg, Kolding, Næstved, Odense, Svendborg, Sønderborg, Vejle, Viborg, Aalborg

Se mereSe mindre

Læs mere her

3-, 4-, 5-kamp er til, når du og dine venner har lyst til at bruge en hel eftermiddag i forlystelsens tegn. Tag minimum 3 af dine venner, kolleger eller familiemedlemmer i hænderne og slå jer løs med 3, 4 eller 5 forskellige sjove forlystelser.

Battle Box

Battle Box

Findes i: Kolding, Næstved, Odense, Sønderborg, Vejle og Aarhus

Se mereSe mindre

Læs mere her

Er du klar til at tage kampen op og se hvem der hurtigst kan løse opgaverne? Uanset om det er med dine kollegaer til en fordybende men sjov gang teambuilding eller med dine nærmeste venner og familie til en hyggelig aften, så er Battle Box en sjov og udfordrende oplevelse.

Bowling

Bowling

Findes i: Alle centre

Se mereSe mindre

Læs mere her

Du kan bowle i alle vores centre, på en af vores 260 bowlingbaner. Her vil du med det samme kunne mærke konkurrencen, når lyden af væltende kegler samler jer på bowlingbanen. Og her kan alle være med uanset skills – både nybegynderen, proffen, lillesøster og bedstefar. 

Happie´s Hule

Happie’s Hule

Findes i: Haderslev, Holstebro, Horsens, Næstved, Odense, Silkeborg, Skive, Thisted, Viborg

Se mereSe mindre

Læs mere her

Pak tabletten væk og slip ungerne løs i Happie’s Hule ? for nu skal der klatres, kravles og rutsjes på livet løs. I Happie’s Hule er der garanti for gode grin ? for både børn og forældre. Husk at Happie’s Hule er gratis, når I spiser i restaurant The Grill.

Escape Room

Escape Room

Findes i: Haderslev, Kolding, Næstved, Odense, Skive, Svendborg, Sønderborg, Vejle, Viborg, Aalborg

Se mereSe mindre

Læs mere her

Træd ind i kulissen og bliv grebet af den hemmelighedsfulde og autentiske stemning i et af vores 14 forskellige Escape Room, vi har på landsplan. I har én time til at knække gåden og komme ud ? når I det?

Laser skydning

Laserskydning

Findes i: Haderslev, Kolding, Næstved, Odense, Silkeborg, Svendborg, Sønderborg, Viborg, Aalborg

Se mereSe mindre

Læs mere her

Deltag i den vildeste battle med dine bedste venner, når der skal dystes i en gang hæsblæsende lasergame. Det bliver for fulde drøn, når der først sættes gang i de fede effekter og I slippes løs i en labyrint af en bane. 

Minigolf

Minigolf

Findes i: Esbjerg, Hobro, Kolding, Næstved, Odense, Svendborg, Sønderborg, Vejle, Viborg, Aalborg

Se mereSe mindre

Læs mere her

Elsker du også minigolf? Mange forbinder det med sommer – det gør vi ikke! Hvorfor begrænse sig til en sæson, når man kan spille minigolf hele året? Tag kampen op mod de finurlige og udfordrende minigolfbaner. Det kan kun blive hamrende sjovt!

Vær opmærksom på at i Hobro og Esbjerg er vores minigolfbaner udendørs.

Skyde simulator

Skydesimulator

Findes i: Næstved, Odense, Svendborg, Vejle

Se mereSe mindre

Læs mere her

Er du til riffel eller pistol? Her bestemmer du helt selv. Det er også op til dig, om du vil ud på savannen, hvor du kan skyde elefanter, næsehorn og løver ? eller om du vil ned til søen for at skyde ænder. Hvis du ikke kan lide at skyde (virtuelle) dyr, kan du altid skyde efter lerduer.

Max'Rabat - 30% på forlystelser når du spiser på restaurant The Grill

Er det tid til noget sjovt?

Spis og spar

Alle aktiviteter får du 30% billigere, hvis du samme dag spiser i restaurant The Grill.
Hænger du ud hos os lige til om aftenen, så har vi Big Time Grillbuffet med alverdens livretter.

Den sjoveste påskeferie

Lad Bowl’n’Fun og Maximum stå for jeres aktive påskeferie 2024, så garanterer vi sjov og underholdning for alle

Se mereSe mindre

Lækker påskeferie buffet

Restauranten The Grill i Bowl’n’Fun og Maximum inviterer dig og din familie til en festlig påskeferie. Vores lækre påskeferiebuffet, bliver serveret i vores hyggelige buffetrestaurant. Vores erfarne kokke har nøje udvalgt retter til glæde for enhver smag, så både børn og voksne kan være med og få en hyggelig påskeferie.

Det venlige personale står klar til at byde jer velkommen med smil, så I kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – kvalitetstid med familien. Vores buffetrestaurant tilbyder ikke blot en lækker feriebuffet, men også en hyggelig familieferie atmosfære, hvor I kan nyde hinandens selskab i påskeferien.

Glæd jer til en uforglemmelig påskeferie hos Bowl’n’Fun og Maximum buffetrestaurant, hvor vi er dedikerede til at skabe en perfekt kombination af god mad, aktiv ferie og hyggelige stunder for dig og din familie i jeres påskeferie.

Se mereSe mindre

Aktiv påskeferie

Vi inviterer dig og din familie til en påskeferieoplevelse fyldt med latter, konkurrencer og uforglemmelige øjeblikke. Hos os forenes familiehygge og sjove aktiviteter, og vores brede udvalg af underholdning og forlystelser sikrer, at der er noget for enhver smag.

Aktiv familieferie

Træk i bowlingskoene, saml familien, og kast jer ud i en festlig bowlingoplevelse. Konkurrer mod hinanden, del glæde, og skab minder, mens farverige kugler suser mod keglerne. Bowling i Bowl’n’Fun og Maximum er ikke blot en sport – det er en festlig aktivitet for alle aldre, der bringer familien sammen. Perfekt til en aktiv påskeferie.

Tag hele familien med på en virtuel eventyrrejse med laserskydning. Oplev spændingen og teamworket, når I konkurrerer i denne futuristiske aktivitet. Laserskydning forener strategi og sjov, og det er en oplevelse, som vil være samtaleemnet længe efter påskeferien.

Saml familien omkring vores fantasifulde minigolfbane. Den er designet til at udfordre og underholde, og den skaber den perfekte ramme for familiens leg og konkurrence. Lad påskeferien blive et kapitel i jeres egen familiehistorie, hvor I skaber sjove og varige minder sammen.

Tag en pause fra hverdagens travlhed og skab uforglemmelige minder med en aktivferie fyldt med sjov, hygge og lækker mad i vores buffetrestaurant i jeres påskeferie.

Se mereSe mindre

Hygge for hele familien i påskeferien

Skab uforglemmelige øjeblikke i påskeferien 2024 med en helt unik og aktiv oplevelse hos Bowl’n’Fun og Maximum, hvor fokus er på hygge, ferie og familie. Vi inviterer dig til at træde ind i en verden af varme, latter og samvær, hvor vores nøje udvalgte sjove forlystelser og lækre anretninger i vores buffetrestaurant danner grundlaget for en magisk og aktiv påskeferie.

Føl glæden ved ægte familiehygge i påskeferien med vores sjove og aktive forlystelser. Vi tilbyder blandt andet bowling, laser skydning, GoKart, Happie’s Legeland og meget mere.

Vores legeland er designet til at give både børn og voksne en fantastisk oplevelse fyldt med aktiv leg, glæde og fællesskab i jeres påskeferie.

Giv din familie en påskeferie, der sprudler af hygge og sjov hos os. Lad jeres påskeferie 2024 være præget af en aktiv atmosfære og legende stunder.

Quick book