MAXIMUM SVENDBORG

Udvider med nye sjove forlystelser

Quick book

Er I klar til spændende nyheder?

Maximum Svendborg gør klar til de mest underholdende oplevelser med vores nyeste tilføjelser til centeret. Snart åbner vi dørene til ikke ét, men 2 helt nye Escape Rooms, som ikke er set i vores centre før! Glæd jer til den spændende Battle Box, der nu introduceres i Svendborg. Det bliver endnu vildere, når holdene skal tænke ud af boksen for at løse sjove udfordringer. Vi præsenterer også vores splinternye laserskydningsbane, der er klar til at byde på masser af sjove kampe og konkurrencer. Til sidst kommer der en helt ny forlystelse, som aldrig er set i Danmark før. Træd ind på det interaktive spillegulv og oplev lys, sjov og spil, i vores unikke lysende oplevelse med Pixel Game!

Og hvem ved, måske er det ikke vores sidste overraskelse…

4 grunde til at besøge os

1. Det interaktiv spillegulv

Battle Box er en spændende kognitiv udfordring, der sætter samarbejde i centrum. Inspireret af Escape Rooms, tilbyder det over 40 opgaver fordelt på 12 bokse. I hver boks er der 3-4 forskellige opgaver, der skal løses i træk. Sammen med dine holdkammerater skal I løse opgaverne ved at bruge jeres logiske sans, mønstergenkendelse, finmotorik og hukommelse.

2. Kender du dine og dit holds færdigheder?

Glæd dig til at prøve Battle Box, som endelig kommer til Maximum Svendborg! Dette spil lover en sjov og udfordrende oplevelse, der tester din hukommelse, logiske sans og evne til at løse komplekse opgaver. Battle Box byder på over 40 spændende opgaver opdelt i 12 bokse. Sammen med dine venner, kollegaer eller familie skal I arbejde sammen for at løse hver boks med unikke udfordringer. Hvem ville du have på dit Battle Box hold?

3. Ikke bare 1, men 2 nye Escape Rooms

Du læste helt rigtigt! Vi åbner snart to helt nye Escape Rooms, som aldrig før har været set hos Bowl’n’Fun og Maximum. Det bliver spændende, sjovt og måske endda en smule uhyggeligt, når vi åbner for Illuminati og Nightmare Hotel, hvor I bliver udfordret af gåder og mysterier. Tror du, at I har hvad der skal til?

4. Ny bane, nye effekter og nye gemmesteder

Udforsk vores helt nye laserskydningsbane, hvor du kan opleve en række spændende nye effekter og opdage nye skjulte gemmesteder! Træd ind i en verden af action og strategi, hvor hvert hjørne af banen afslører nye udfordringer og muligheder. Vores nye Laserskydningsbane er designet til at teste dine færdigheder og tage din spiloplevelse til nye højder. Er du klar til at tage udfordringen op?

Se alle forlystelser i Svendborg

Pixel Games

Se mereSe mindre

Læs mere her

Har du nogensinde set et interaktivt spillegulv? Dyk ned i vores spændende verden med lysende felter og vælg mellem en række sjove spil med Pixel Games. Kan du slå dine venner i en intens konkurrence, eller vil I samarbejde som et drømmehold? Uanset hvad, er Pixel Games det perfekte sted for dig, der søger en unik og underholdende spiloplevelse.

Battle Box

Se mereSe mindre

Læs mere her

Er du klar til at tage kampen op og se hvem der hurtigst kan løse opgaverne? Uanset om det er med dine kollegaer til en fordybende men sjov gang teambuilding eller med dine nærmeste venner og familie til en hyggelig aften, så er Battle Box en sjov og udfordrende oplevelse.

Escape Room

Se mereSe mindre

Læs mere her

Træd ind i kulissen og bliv grebet af den hemmelighedsfulde og autentiske stemning i et af vores 3 forskellige Escape Rooms i Svendborg, vi har på landsplan. I har én time til at knække gåden og komme ud – når I det?

Laserskydning

Se mereSe mindre

Læs mere her

Deltag i den vildeste battle med dine bedste venner, når der skal dystes i en gang hæsblæsende lasergame på vores helt nye bane. Det bliver for fulde drøn, når der først sættes gang i de nye fede effekter og I slippes løs i en labyrint af en bane.? og så er det bare med at skyde løs, inden du selv er ude af spillet!

Bowling

Bowling

Se mereSe mindre

Læs mere her

Du kan bowle i alle vores centre, på en af vores mange bowlingbaner. Her vil du med det samme kunne mærke konkurrencen, når lyden af væltende kegler samler jer på bowlingbanen. Og her kan alle være med uanset skills – både nybegynderen, proffen, lillesøster og bedstefar. 

Happie´s legeland

Happie’s Legeland

Se mereSe mindre

Læs mere her

I Happie’s Legeland kan dine børn, få lov og boltre sig på min. 1.000 kvm. legeområde, fyldt med alt fra trampoliner, rutchebaner, boldbassin, boldbane, klatretårn og Ninja Warrior bane. Alt sammen, som er med til at skab et rum for alle børn og så legen for alvor bliver rigtig skæg!

Minigolf

Minigolf

Se mereSe mindre

Læs mere her

Elsker du også minigolf? Mange forbinder det med sommer – det gør vi ikke! Hvorfor begrænse sig til en sæson, når man kan spille minigolf hele året? Tag kampen op mod de finurlige og udfordrende minigolfbaner. Det kan kun blive hamrende sjovt!

Vær opmærksom på at i Hobro og Esbjerg er vores minigolfbaner udendørs.

Shuffleboard

Se mereSe mindre

Læs mere her

Udfordr dine venner i at få flest point, når der skal spilles Shuffleboard. Her handler det om teknik og præcision, når der skal spilles mini “curling”. Så hvem får flest point? 

Skyde simulator

Skydesimulator

Se mereSe mindre

Læs mere her

Er du til riffel eller pistol? Her bestemmer du helt selv. Det er også op til dig, om du vil ud på savannen, hvor du kan skyde elefanter, næsehorn og løver – eller om du vil ned til søen for at skyde ænder. Hvis du ikke kan lide at skyde (virtuelle) dyr, kan du altid skyde efter lerduer.

Max'Rabat - 30% på forlystelser når du spiser på restaurant The Grill

Er det tid til noget sjovt?

Quick book