FARS DAG

Vi fejrer Fars Dag onsdag d. 5. juni

Verdens bedste far spiser gratis

På Fars Dag onsdag d. 5. juni kan alle fædre spise gratis, og i år starter vores Big Time Grillbuffet fra kl. 16.30 og kun på Fars Dag. Vi synes nemlig, at far fortjener at blive forkælet og findes der en bedre måde at blive forkælet på end med lækker, velsmagende mad og gode mindefulde oplevelser?

Gør dig klar til en dejlig dag med far og mærk den hyggelige stemning i restaurant The Grill. Det bliver en dag fyldt med glæde, latter og kærlighed – lige præcis det, far fortjener!

Husk når I spiser i restaurant The Grill, får I altid Max’Rabat – 30% rabat på alle vores sjove forlystelser.

Big Time Grillbuffet – fra kl. 16.30

Pris pr. person

 • FarGratis*
 • Andre voksne219,00
 • Børn u. 12 år109,50
 • Børn u. 4 årGratis**

*Far skal være i følgeskab med sit/sine børn, og rabatten bliver fratrukket, når du skal betale i centeret.
**Barn u. 4 år skal være i følgeskab med min. 1 betalende voksen.

Buffeten far kan udforske

Big Time Grillbuffet

Alle de lækreste livretter

Læs mere her…

Forkæl far med gaver til mindebanken

Vi har samlet en masse pakker, vi ved, vil vække glæde hos far. Giv f.eks. et beløbsgavekort. Så kan han helt selv bestemme, hvad han allerhelst vil, når han besøger os. En bowlingtur for 4 personer inkl. skoleje koster f.eks. 379 kr. søndag-torsdag og 429 kr. fredag-lørdag.

Brunch for 2 til Fars Dag

Brunch for 2

For 2 personer

 • 2 x Big Time Brunchbuffet

438,00 kr.

Middag for 2 til Farsdag

Middag for 2

For 2 personer

 • 2 x Big Time Grillbuffet

Fra 438,00 kr.

Middag for familien på Fars Dag

Middag for familien

For 2 voksne og 1, 2 eller 3 børn

 • 2 x Big Time Grillbuffet (voksne)
 • 1-3 x Big Time Grillbuffet (børn u. 12 år)

Fra 547,00 kr.

Middag til far

For 1 person

 • 1 x Big Time Grillbuffet
 • 1 x Drikkelse

Fra 274,00 kr.

Gavekort

 • Vælg selv beløbet
 • Kan bruges på både mad, drikke og forlystelser

Fra 100,00 kr.

Max'Rabat - 30% på forlystelser når du spiser på restaurant The Grill

Er det tid til noget sjovt?

Fars dag skal fejres

Fejr far med en fantastisk Fars dag i Bowl’n’Fun og Maximum, fyldt med forlystelser, lækker mad og gode oplevelser for hele familien

Se mereSe mindre

Tag ud og spis på Fars Dag

På Fars Dag, den 5. juni, er det tid til at forkæle og gøre noget ekstra for far. Skab hyggelige stunder og nye minder sammen med far på Fars Dag i Bowl’n’Fun og Maximum.

Far spiser gratis på Fars Dag

Du læser rigtigt! På Fars Dag, den 5. juni, spiser far gratis på Fars Dag. Gør derfor dagen ekstra speciel ved at tage hele familien med til vores buffetrestaurant, The Grill, hvor far spiser gratis! Det er den perfekte lejlighed til at overraske ham med lækker mad og masser af hygge.

Så hvorfor ikke slå et smut forbi Bowl’n’fun og Maximum, for at nyde en dejlig dag ude sammen med far? Vi hjælper dig med, at han føler sig ekstra værdsat på denne særlige dag!

Husk Max’Rabat

Vil du forkæle din far yderligere, kan du kombinere spisning med de sjoveste aktiviteter. For når I nyder jeres måltid på buffetrestaurant The Grill, får i 30% rabat på vores sjove forlystelser.

”Far spiser gratis”-tilbuddet gælder kun, hvis far er medlem af MaxClub.

Se mereSe mindre

Sådan forkæler du far på Fars Dag

På Fars Dag hos Bowl’n’Fun og Maximum er der masser af sjove måder at forkæle sin far på!

Hvis han er til action er laserskydning det oplagte valg! Her gælder det om at have de gode gemmesteder for øje, og forsøge at ramme dine modstandere inden du selv bliver ramt. Prøv også Escape Room, hvor I skal arbejde sammen som et hold for, at løse gåderne og undslippe før tiden løber ud.

Skal det foregå i et roligere tempo, kan I starte med en omgang minigolf eller bowling og se, hvem der kan score det højeste! Det er en fantastisk måde at konkurrere og have det sjovt sammen på.

Uanset hvilken aktivitet I vælger, er der masser af sjove muligheder for at forkæle far på Fars Dag hos Bowl’n’Fun og Maximum!

Husk at far spiser gratis op Fars Dag.

Se mereSe mindre

Bowling på Fars Dag

Klar, parat, bowl med hele familien hos Bowl’n’Fun og Maximum. Det er en fantastisk måde at konkurrere og have det sjovt sammen på! Vores bowlingbaner er din arena til at udfordre far, slå mor og se om bedstemor stadig har det i sig for at vinde.

Mens keglerne tumler og pointene hober sig op, er det sjove, latter og drillerier, der virkelig gør dagen til noget helt specielt. Og når I slutter spillet og ser resultatet, vil mindet om denne legendariske familieturnering blive en del af jeres historie.

Så gør jer klar til at snøre de sjove sko, gribe bolden og konkurrere med hele familien i en episk bowlingduel hos Bowl’n’Fun. Lad os sammen skabe minder, der får jer til at smile, grine og måske endda lave en sejrsdans eller to på Fars Dag!

Quick book