CUBE CHALLENGE

Bliv presset til det yderste

Quick book

Skal du og dit hold være sejrherrerne?

Hvis du gerne vil komme ud på toppen, så skal du huske at pakke din Cube-taske med kløgt, god kondition, opmærksomhed og behændighed. Vi har 25 rum med hver sin sjove og svære udfordring.

Så tag dine bedste venner med under armen – I har brug for sammenhold og samarbejde – ellers taber I sejren!

Priser pr. person

  • 1,5 time 179,00
  • 2 timer 199,00
  • 2,5 time 219,00

Se mereSe mindre

Praktisk info

Cube Ultimate Challenge – er et forholdsvis nyt koncept i Europa, hvor man skal igennem 25 aktivitetsrum og blive udfordret på sine tekniske, taktiske og fysiske færdigheder.

Cube er et holdspil, vi anbefaler, at holdene består af 2-6 personer.
I CUBE  skal man gennemføre en række forskellige opgaver som individ eller i hold.

Vi anbefaler Cube til personer over 12 år, da nogle af udfordringerne egner sig bedst til en ældre målgruppe.

Kombinationen af hjerne, fysik, præcision og dygtighed er nøgleordene i denne nye og spændende aktivitet i Maximum Aalborg.
Kom bedst igennem alle de sjove rum, så dit hold kan blive kåret som vindere.

Vi laver jævnligt spændende opdateringer i rummene, så rummene står skarpt, når I kommer på besøg. Vi garanterer dog, at der altid vil være minimum 18-20 rum til rådighed.

OBS! For din egen sikkerheds skyld, er det et krav at bære lukkede sko i Cube Challenge. Så ingen sandaler, klipklapper eller lignende.

Få af rummene fraråder vi for gravide og personer med dårlig ryg, nakke eller skuldre.

Spis på restaurant The Grill efter bowling

Tid til sjove mætte maver

Book bord i Restaurant The Grill allerede nu og spar 30% på alle forlystelser. Så sørger vi for, at I både får en sjov dag og at I ikke går hjem på tom mave.

Cube Challenge – Sæt hjernen på prøve

Se mereSe mindre

Hvad er Cube?

Cube Challenge i Maximum Aalborg er en spændende, unik og udfordrende aktivitet, der sætter dine evner og hurtighed på prøve.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren cuber, vil Cube Challenge give dig mulighed for at forbedre dine færdigheder og konkurrere mod andre deltagere i sjove og intense udfordringer. Det er en fantastisk måde at teste dine samarbejdsevner, din hastighed, mønstergenkendelse og logiske tænkning.

Du og dit team får minimum 18 rum til rådighed, hvor I skal nå igennem så mange som overhovedet muligt. Se hvor mange I kan nå og få en oplevelse som fangerne på fortet.

Slut dagen af i vores buffetrestaurant og spar 30% på alle forlystelser, når I spiser på restaurant The Grill.

Se mereSe mindre

Hvor mange kan man være i Cube?

Hos Maximum i Aalborg finder du måske Danmarks eneste aktivitet kaldet Cube Challenge. Her møder du dine færdigheder i 25 aktivitetsrum fyldt med overraskelser. Men hvor mange kan deltage i denne oplevelse?

Vi anbefaler hold à 2-6 personer, for den ultimative oplevelse. Elsker du nye udfordringer og samarbejde med dine bedste venner, så er Cube Challenge lige noget for jer. Her får I skabt en ny fælles og mega sjov oplevelse, lige til mindebogen.

Det anbefales at deltagerne er over 12 år, da nogle udfordringer kræver mere modnet tilgang. Så samle en gruppe af venner, familie eller en flok kollegaer og book sjov tid sammen.

Se mereSe mindre

Book Cube til dit næste arrangement

Er du arrangøren af det næste firmaarrangement, polterabend eller fødselsdag

Så er Maximum i Aalborg det helt rette sted at henvende sig. Vi hjælper dig gerne med at arrangere dit næste fest eller event.

Vi tilbyder en unik mulighed for at kombinere udfordringer med fest i et inspirerende miljø. Cube Challenge vil sætte gang i festen og ikke mindst snakken, når det gælder om at samarbejde og nå flest rum inden tiden er gået. Det er en rejse gennem 20 aktivitetsrum fyldt med tekniske, taktiske og fysiske udfordringer. Er I en større flok, vil I være opdelt i flere hold, og kæmpe om 1., 2. og 3. pladsen.

Men hvorfor stoppe hyggen her, når du kan udforske flere af vores mange forskellige aktiviteter hos Maximum i Aalborg.

Vi ses til dit næste arrangement!

Findes i følgende centre

Aalborg

Esbjerg

Haderslev

Hobro

Holstebro

Horsens

Kolding

Næstved

Odense

Silkeborg

Skive

Svendborg

Sønderborg

Thisted

Vejle

Viborg

Aarhus

Quick book