Menu

Handicap­faciliteter

Bowl’n’Fun er et meget handicapvenligt center, med stor rummelighed og gode adgangsveje. Centret råder over hjælpefaciliteter, som gør det sjovt for alle at bowle.

I BOWL’N’FUN Aarhus er der følgende

  • Elevator til bowlingbanerne, som ligger et niveau under stueplan
  • Elevator til restauranten på 1. sal
  • Handicaptoiletter i stueplan og på 1. sal
  • Handicaprampe til at holde/kaste kuglerne med

Personalet står naturligvis også altid klar med en hjælpende hånd.

Ledsagerkort

BOWL’N’FUN er et forlystelsescenter hvor alle skal have mulighed for gode oplevelser og det hjælper ledsagerordningen med til at gøre muligt. Så gæster som har et handicap/funktionsnedsættelse, har mulighed for at medbringe en ledsager gratis.

Det betyder at gæster med handicap, betaler forlystelserne på samme vilkår som øvrige gæster, men har lov til at medbringe én ledsager over 18 år gratis, mod forevisning af et gyldigt ledsagekort fra Danske Handicaporganisationer. Ledsagerordningen gælder også for et udenlandsk officielt udstedt ledsagekort til handicappede.

Ledsagerordningen gælder til alle BOWL’N’FUN’s aktiviteter og skal fremvises i check in ved ankomst. Det glæder ikke i Restaurant The Grill eller på andet mad og drikke.

Er du ledsager i forbindelse med dit arbejde?

Hvis du som leder og/eller ansat, i forbindelse med dit arbejde, er med som ledsager, kan du også komme gratis ind, mod fremvisning af en udfyldt ledsagererklæring. Erklæringen skal udfyldes og medbringes ved hvert besøg.

Quick book

Designed by fingerspitz*