Menu

Escape Room

Gys, adrenalin­kick & teamwork

Quick book

Overarbejde for de små grå

Når man træder ind i kulissen, bliver man grebet af den hemmelighedsfulde atmosfære. Vores Escape Room emmer af en autentisk stemning, som passer til de mange forskellige temaer vi har, som f.eks. Atlantis, Saw, Hunter’s Logde, Jack the Ripper og Mission Impossible. I har 60 minutter til at knække rummets gåder – når I det?

Priser pr. Escape Room

For at få den bedste oplevelse, anbefaler vi, I er 4-6 personer pr. Escape Room.

  • 60 minutter 850,00

OBS: Vi har kun et af hvert Escape Room i centeret. Skal I besøge det samme Escape Room af flere hold, skal der derfor sættes ekstra tid af.

Alkohol må være indtaget i begrænsede mængder inden deltagelse i Escape Room. Vi forbeholder os retten til at nægte svært berusede gæster adgang til Escape Room. Det er udelukkende medarbejderne i centeret der tager denne vurdering.

Vi fejrer Fars Dag d. 4. juni

Fejr far sammen med os ved at invitere ham ud at spise. I år fejrer vi Fars Dag søndag d. 4. juni i stedet for d. 5. juni. Far spiser gratis på vores Fars Dag, hvis han er MaxClub-medlem samt i selskab med sit/sine børn. Derudover har vi også samlet vores bud på gaveidéer, som vi ved, at far vil elske.

Escape Rooms

Escape Room Odense - Saw, Escape from the jigsaw killer

Saw – Escape from the Jigsaw Killer

Finde dette Escape Room i: Odense

Se mereSe mindre

Læs mere her

Du befinder dig i et mørkt rum, du kan intet se … Pludselig hører du en stemme, der siger: “Lad os spille et spil”. Dette er begyndelsen på dit værste mareridt! 
Du er fanget midt i et rum af mystiske gåder sammen med en gruppe af dine venner – og alt er i mod jer. Det eneste I kan gøre for at overleve er at følge stemmens vanvittige mission og finde det rette øjeblik til at slippe fri! Skynd jer, tiden løber ud …

Dette rum er inspireret af den verdenskendte filmserie Saw og vil helt sikkert vække alle dine overlevelsesinstinkter.

Escape Room - Hunters Lodge

Hunter’s Lodge

Finde dette Escape Room i: Odense, Svendborg, Viborg, Sønderborg, Kolding, Vejle, Skive, Haderslev, Næstved

Se mereSe mindre

Læs mere her

Du og dine venner er faret vild på jeres tur igennem skoven. Mørket er ved at falde på, og I forsøger at finde et sted I kan overnatte. Heldigvis får I øje på et lysglimt i horisonten. Da I nærmer jer, kan I se, at det er en gammel træhytte. I bliver budt inden for af en gammel (lidt skummel) jæger, da I ankommer til hytten.

Efter lidt tid siger jægeren, at han skal ud at tjekke sine fælder, og at han kommer tilbage om en time.

Da han er gået, opdager I, at han har låst døren, og at I ikke kan komme ud. I bliver bange for at han måske vil jer noget ondt og begynder febrilsk at lede efter noget som kan låse døren op. I ved også, at I har maks. en time til at finde en udvej, inden den (nu virkelig skumle) jæger kommer tilbage (… og jeres liv måske er slut).

Escape Room - Jack the Ripper

Jack the Ripper

Finde dette Escape Room i: Odense, Sønderborg

Se mereSe mindre

Læs mere her

London, 1880. Endnu en kvinde er fundet dræbt. Mary blev brutalt myrdet og gaderne er tomme.
Hvis de beviser du holder i din hånd er korrekte, kan du og dit politislæng langt om længe fange morderen. Det er op til jer nu – kun I kan afslutte sagen! I er lige i hælene på Jack the Ripper.

Escape Room - Mission Impossible

Mission Impossible

Finde dette Escape Room i: Odense, Næstved

Se mereSe mindre

Læs mere her

Du og dit team bliver holdt fanget i en celle i parlamentsbygningen. Jeres mission er at slippe ud af jeres celler, finde jeres våben og stjæle de hemmelige XJ7-missiltegninger. Men skynd jer, I har kun 60 minutter. For at klare missionen må I arbejde hurtigt, præcist og med nerver af stål. Held og lykke, agenter.

Spis på restaurant The Grill efter bowling

Tid til sjove mætte maver

Book bord i Restaurant The Grill allerede nu og spar 30% på alle forlystelser. Så sørger vi for, at I både får en sjov dag og at I ikke går hjem på tom mave.

Quick book

Designed by fingerspitz*