Menu

ESCAPE ROOM

Gys, adrenalin­kick & teamwork

Quick book

Overarbejde for de små grå

Når I træder ind i kulissen, bliver man grebet af den hemmelighedsfulde stemning. Rummene emmer af autentisk stemning, som passer til de mange forskellige teamer vi har, som f.eks. Atlantis, Saw, Hunter’s Logde, Jack the Ripper og Mission Impossible. I har 60 minutter til at knække rummets gåder – når I det?

Priser pr. rum

For at få den bedste oplevelse, anbefaler vi, I er 4-6 personer pr. rum.

60 minutter

  • Mandag-torsdag 600,00
  • Fredag-søndag 800,00
Aalborg – Lost City of Atlantis
Hunter’s Lodge
Aalborg – Lost City of Atlantis
Aalborg – Walking Death
Hunter’s Lodge

Escape Rooms

Hunter’s Lodge

Findes i: Odense, Svendborg, Viborg, Sønderborg, Kolding, Vejle, Skive, Haderslev, Næstved

Se mereSe mindre

Læs mere her

Du og dine venner er faret vild på jeres tur igennem skoven. Mørket er ved at falde på, og I forsøger at finde et sted I kan overnatte. Heldigvis får I øje på et lysglimt i horisonten. Da I nærmer jer, kan I se at det er en gammel træhytte. I bliver budt indenfor af en gammel (lidt skummel) jæger, da I ankommer til hytten.

Efter lidt tid siger jægeren, at han skal ud at tjekke sine fælder, og at han kommer tilbage om en time.

Da han er gået opdager I, at han har låst døren, og at I ikke kan komme ud. I bliver bange for at han måske vil jer noget ondt og begynder febrilsk at lede efter noget som kan låse døren op. I ved også, at I har maks. en time til at finde en udvej, inden den (nu virkelig skumle) jæger kommer tilbage (? og jeres liv måske er slut).

Jack the Ripper

Findes i: Odense, Sønderborg

Se mereSe mindre

Læs mere her

London, 1880. Endnu en kvinde er fundet dræbt. Mary blev brutalt myrdet og gaderne er tomme.
Hvis de beviser du holder i din hånd er korrekte, kan du og dit politislæng langt om længe fange morderen. Det er op til jer nu – kun I kan afslutte sagen! I er lige i hælene på Jack the Ripper.

Philosopher’s Stone

Findes i: Sønderborg

Se mereSe mindre

Læs mere her

Du og dine magikervenner har fundet ud af, at Mørkets Herre er på vej for at stjæle De Vises Sten. Mørkets Herre vil bruge dem i sine onde planer, og det vil være katastrofalt, hvis det lykkedes for Ham at få fat i de kraftfulde og magiske sten. I har derfor besluttet jer for, at I skal stjæle dem først. Der er bare ét problem: De Vises Sten er gemt dybt inde i kammeret, og de dygtigste troldmænd- og kvinder har beskyttet dem med diverse fortryllelser og farlige forbandelser. Jeres plan kan derfor ende i alvorlige konsekvenser – for både jeres liv og helbred. Kan I nå at få fat i De Vises Sten, inden Mørkets Herre gør? 

Tid til sjove mætte maver

Book bord i Restaurant The Grill allerede nu og spar 30% på alle forlystelser. Så sørger vi for, at I både får en sjov dag og at I ikke går hjem på tom mave.

Quick book

Designed by fingerspitz*