Menu

ESCAPE ROOM

Gys, adrenalin­kick & teamwork

Quick book

Overarbejde for de små grå

Når I træder ind i kulissen, bliver man grebet af den hemmelighedsfulde stemning. Rummene emmer af autentisk stemning, som passer til de mange forskellige temaer vi har, som f.eks. Atlantis, Saw, Hunter’s Logde, Jack the Ripper og Mission Impossible. I har 60 minutter til at knække rummets gåder – når I det?

Priser pr. rum

For at få den bedste oplevelse, anbefaler vi, I er 4-6 personer pr. rum.

60 minutter

  • Mandag-torsdag 600,00
  • Fredag-søndag 800,00
Aalborg – Lost City of Atlantis
Hunter’s Lodge
Aalborg – Lost City of Atlantis
Aalborg – Walking Death
Hunter’s Lodge

Escape Rooms

Hunter’s Lodge

Findes i: Odense, Svendborg, Viborg, Sønderborg, Kolding, Vejle, Skive, Haderslev, Næstved

Se mereSe mindre

Læs mere her

Du og dine venner er faret vild på jeres tur igennem skoven. Mørket er ved at falde på, og I forsøger at finde et sted I kan overnatte. Heldigvis får I øje på et lysglimt i horisonten. Da I nærmer jer, kan I se at det er en gammel træhytte. I bliver budt indenfor af en gammel (lidt skummel) jæger, da I ankommer til hytten.

Efter lidt tid siger jægeren, at han skal ud at tjekke sine fælder, og at han kommer tilbage om en time.

Da han er gået opdager I, at han har låst døren, og at I ikke kan komme ud. I bliver bange for at han måske vil jer noget ondt og begynder febrilsk at lede efter noget som kan låse døren op. I ved også, at I har maks. en time til at finde en udvej, inden den (nu virkelig skumle) jæger kommer tilbage (? og jeres liv måske er slut).

The Forbidden Temple of Montezuma

Findes i: Kolding og Næstved

Se mereSe mindre

Læs mere her

Jeres lærer i oldtidskundskab er på mystisk vis forsvundet. Ved at følge hans skjulte notater, bevæger I jer dybt ind i Amazonas vilde jungle. Kan I slippe ud igen? I har 60 minutter til at løse mysteriet og slippe væk. For ellers…

The Chocolate Factory

Findes i: Kolding

Se mereSe mindre

Læs mere her

I mange år har opskriften på verdens bedste chokolade blevet holdt som en hemmelighed. Rygterne siger, at det er en speciel, håndlavet maskine, der giver den magiske smag til chokoladen. Du og dit team har nu sneget jer ind i det aflåste rum på chokoladefabrikken i Schweiz! Jeres formål er at finde ud af, hvordan maskinen fungerer, sætte den i drift og stjæle den hemmelige opskrift på den bedste chokolade, der nogensinde er lavet.

Tid til sjove mætte maver

Book bord i Restaurant The Grill allerede nu og spar 30% på alle forlystelser. Så sørger vi for, at I både får en sjov dag og at I ikke går hjem på tom mave.

Quick book

Designed by fingerspitz*