Menu

ESCAPE ROOM

Gys, adrenalin­kick & teamwork

Quick book

Overarbejde for de små grå

Når I træder ind i kulissen, bliver man grebet af den hemmelighedsfulde stemning. Rummene emmer af autentisk stemning, som passer til de mange forskellige teamer vi har, som f.eks. Atlantis, Saw, Hunter’s Logde, Jack the Ripper og Mission Impossible. I har 60 minutter til at knække rummets gåder – når I det?

Priser pr. rum

For at få den bedste oplevelse, anbefaler vi, I er 4-6 personer pr. rum.

60 minutter

  • Mandag-torsdag 600,00
  • Fredag-søndag 800,00
Aalborg – Lost City of Atlantis
Hunter’s Lodge
Aalborg – Lost City of Atlantis
Aalborg – Walking Death
Hunter’s Lodge

Escape Rooms

Hunter’s Lodge

Findes i: Odense, Svendborg, Viborg, Sønderborg, Kolding, Vejle, Skive, Haderslev, Næstved

Se mereSe mindre

Læs mere her

Du og dine venner er faret vild på jeres tur igennem skoven. Mørket er ved at falde på, og I forsøger at finde et sted I kan overnatte. Heldigvis får I øje på et lysglimt i horisonten. Da I nærmer jer, kan I se at det er en gammel træhytte. I bliver budt indenfor af en gammel (lidt skummel) jæger, da I ankommer til hytten.

Efter lidt tid siger jægeren, at han skal ud at tjekke sine fælder, og at han kommer tilbage om en time.

Da han er gået opdager I, at han har låst døren, og at I ikke kan komme ud. I bliver bange for at han måske vil jer noget ondt og begynder febrilsk at lede efter noget som kan låse døren op. I ved også, at I har maks. en time til at finde en udvej, inden den (nu virkelig skumle) jæger kommer tilbage (? og jeres liv måske er slut).

Phantazma – Medieval Castle

Findes i: Viborg, Vejle

Se mereSe mindre

Læs mere her

Du og dine venner står på tærsklen til Phantazma, hvor I kan gå på opdagelse i det mystiske slot og løse gåderne. Greven, der for mange år siden boede på slottet, var en frygtelig mand. Men var han virkelig bare en mand… eller er der mere bag historien? Mange har forsøgt at gå på opdagelse i slottet, men Indtil nu har ingen formået at komme ud igen. Tør I at gå ind? I dette Escape Room venter en storslået blanding af rædsel og fascination i de store haller, der var i brug for længe siden.

Tid til sjove mætte maver

Book bord i Restaurant The Grill allerede nu og spar 30% på alle forlystelser. Så sørger vi for, at I både får en sjov dag og at I ikke går hjem på tom mave.

Quick book

Designed by fingerspitz*